Pobjednica druge sezone rijalitija Zadruga, Lun Đogani je bez ikakve sumnje jedna od najaktuelnijih javnih ličnosti u našem regionu ovih dana. O njoj se u domaćim medijima piše svaki dan u poisljednje vrijeme. Naime, mlada Luna je uspjela da privuče pažnju cijelog regiona u prvoj i u drugoj sezoni ovog itekako gledanog rijalitija, a na kraju druge sezone je publika bila ta koja je odlučila da je upravo Luna najviše zaslužila da odnese pobjedu nakon svega što je preživjela u zadnjih nekoliko mjeseci.

Drugo mjesto je odnio njen partner, Marko Miljković, sa kojim je Luna prekinula samo dan prije velikog finala, ali su se ipak oni kasnije ponovo i pomirili. Tako su ovih dana Luna i njen partner proslavili osam mjeseci veze, kako su svoju romansu započeli 14. januara, dok se u Zadruzi održavala zabava koja je bila organizovana za učesnike povodom proslave Srpske Nove godine.

I tada su Luna i Marko pred kamerama razmjenjivali nježne poglede, a ako je suditi po slici koju je Luna nedavno objvila, ništa drugačije nije ni danas. Kako god, rado bismo čuli i vaše mišljenje o ovom paru koji je u jako kratkom vremenskom roku postao jedan od najpopularnijih u našem regionu.

Da li ste ih vi simpatisali na početku, te da li vam se danas možda čine kao skladan par nakon svega što su njih dvoje zajedno prošli? Pišite nam u komentarima i podijelite svoje mišljenje i sa nama danas! Hvala što nas pratite i sadržaj koji mi dijelimo sa vama.

Preporučeno
Loading..