Mnogi će se odmah složiti s nama da je pjevačica Maja Marijana uvijek važila za jednu od najatraktivnijih žena kada je u pitanju domaća estrada. Više manje je svima već poznato da Maja ima dvije kćerke koje se zove Anđela i Milica, a koje svejedno privlače pažnju domaće javnosti, bez obzira na to što se zaista rijetko eksponiraju. Naime, iako su odrasle sa majkom koja je uvijek bila dio svijeta showbizza, njih isti nikad nije privlačio, pa su se držale dalje.

Starija kćerka Anđela ima 22 godine, a za nju svi kažu da izuzetno liči na svoju majku, te da s njom dijeli i izgled i ljepotu koju je očigledno naslijedila od majke. Maja Marijana je Anđelu dobila sa TV voditeljem Željkom Stefanovićem. Njihov brak nije dugo potrajao, kako su ubrzo odlučili da će radije da krenu različitim putevima.

Kako god, drugi put se popularna pjevačica udala za Mladena Šmakića, sa kojim je kasnije dobila i svoju drugu kćerku, kojoj su dali ime Milica. Iako im je obome Milica prioritet, činjenica je da su ona i njen suprug tokom godina koje su iza njih imali nekih nesuglasica preko kojih se teško prelazi.

Tako je prije nekoliko godina pjevačica prijavila zbog supruga zato što je fizički nasrnuo na nju, a ona je završila u bolnici sa potresom mozga koji je dobila nakon silnih udaraca. Nakon toga je dugo bila sama, te je shvatila da uz svoje kćerke, ne treba joj niko drugi. Šta vi inače mislite o Maji Marijani?

Preporučeno
Loading..