Mi se u nastavku našeg današnjeg članka, posvećujemo jednoj temi, koja će itekako da zanima apsolutno sve žene koje nas prate. Sam proces porođaja je nešto što svaka žena apsolutno treba da prođe, a kako stručnjaci navode, prisirodan poroođaj iaako je jako težak, je najbolji po jednu ženu u zdravstvenom segmentu.

Međutim statiskički gledano, jako mali procenat žena što zbog zdravstvenih problemaa, što zbog strahaa, jednostavno ne smeju i ne mogu da rade prirodan porođaj, Mi vam tako u nastavku našeg današnjega člaankaa, donosimo jedan primer kako jedan porođaj može da krene u krivom smeru, a njega je u istinitoj ispovedi donela jedna Marina.

Naime, njeno ime je Marina Javorskaa koja je iz Poljske, a koja je nakon 17 nedelja trudnoće, od svoga ginekologa saznala da će roditi devojčicu. Ali, ne lezi vraže, u 30 nedelji je saznaalaa da njena beba nema lobanju, a lekari su prvo odbili da urade abortus, ali su u 33 nedeljji ipak promenili svoje mišljenje. Naime, u medicini ova jaako retka dijagnozaa ima i naziv, a to je akranija. “Pitala me je: zar ti niko nije rekao? – priseća se gospođa Marina reakcije lekara u prilogu TVN24. Novinarka je kontaktirala prvog ginekologa gospođe Marine. Nije se pravdao, „samo je raširio ruke i rekao da se takve stvari dešavaju“.

Marina, kaao i svaka druga maajka, jednostaavno nije htelaa da prekine saamu trudnoću, iako je znala da je to pogrešan potez, ali jednosttavno nije mogla protiv sebe. Lukas Viičirek, doktor koji je vodio trudnoću nije mogao protiv njene odluke, a u 33 nedelji je se i porodila, aa rodila je prema očekivanju mrtvu devojčicu.

Preporučeno