Danas u nastavku ovog članka nastavljamo da pišemo o misterioznim temama, koje svakog od nas prikuju za ekran našeg telefona ili laptopa. Kada je u pitanju Balkan, on je uvjek bio poznat po tome da se dešavaju neke jako misteriozne stvari, a posebbno to važi za preminule i za groblje, mezarja na kojima su se u prošlosti dešavale neke misteriozne stvari.

Sigurni smo da ste do sada više puta imali priliku da čujete da je u prošlosti znalo da bude zakopano puno preminulih, koji bi se na veliku žalost probudili 6 metara ispod zemlje, ali u to je vrijeme bilo kasno za sve, pa su ti svi nesretni ljudi umirali u navjećimi najgorim mukama. Mi danas donosimo priču o Maru Dujmoviču, koji živi na Dvoru u Uni, mjesto pored Bihaća u Bosni i Hercegovini, koji je već 10 godina pokušavao da sazna ko je sahranjen u grobu njegovog oca.

On nije imao pojma gdje je njegov otac ikako sahranjen. Ni vama sada ništa nije jasno, i sigurno se sada pitate sve isto kao i mi, kako je uopšte moglo da dođe do te greške, koje su na ovim prostorima sljedeće rimere istih, i više nego moguća. Kako je Marko izjavio za bosanski Avaz, u taj grob je sahranio svog oca koji je imao jedva 50 kilograma, i na nogama je imao kožne cipele.

Dok je sa druge strane iz groba ekshumirani čovjek od 120 kilograma koji je bio umotan u plastičnu vreću što nema šanse da je u pitanju njegov otac. Doselio se on tu 1997. godine, i kada mu je umrla majka on je odlučio da napravi veliku porodičnu grobnicu, pa je tada shvatio da njegov otac nije nikako počivao na tom mjestu gdje je ukopan.

Preporučeno