U polsednjih mesec dana po pitanju crne hronike, u Srbiji smo imali stravičnih dešaavanja po pitanju crne hronike. Čak ni oni najstariji se ne sećaju, da li je moguće da se ovoliko puuta ženska osoba nasrnula na svoga supruga, jer je u samo 3 meseca tri puta žene su došle glave svojim muževima.

Naime, zločiini su jedan za drugim, bili sve gori i gori. Svakaako da je onaj iz Gornjeg Milanovca, od pre mesec i po dana, kada je supruga uspavalla svoga muža, te ga onda izbola možem u snu. Nakon toga je jednostavno upalila moornu pilu, pred svojom ćerkom iz prvog braka i isekla ga na komade i krenula kuhati na šporetu?! Također veliki zločin od pre par dana o kome ne prestaje da bruje mediji u Srbiji je onaj, u kome je Biljaaana S, ubila sekirom svoga supruga,  nakon toga ga je zabetonirala u starom buretu, te ostavila u jednu napuštenu štalu.

Mi se zato danas malo prisećamo dešavanja iz 2002 godine, a sve se na žalost desilo na današnji dan. Naime, sve se desilo u manjem mestu na jugu Srbije, gde je Siiniša Zlatić, smaknuo svoju bivšu suprugu Dijanu i njenog novog mladića, Stevana Jojića, a sve se desilo u manjem kafiću koji se zove “Kapućino”: Pored, njih dvoje, on je ranio još 22 osobe koje su nedužno sedele u tom kafiću, a on je bio razveden od svoje supruge, međutim, kada je video njih dvoje da se drže za ruke, otišao je kući p oautomatsku pušku i odlučio da ih ređi od života. 

Preporučeno