Danas pišemo o kraljevskoj porodici Engleske, koaj je uvijek u centru pažnje. Već 50 godina kraljica Elizabeta je na vlasti Engleske i kako je ona prva žena kraljevine, Engleska je postala top 3 svjetske zemlje kada je u pitanju ekonomija. Samo je dovoljno pogledati kurs funte koji je apsolutno nikada ne pada, i odolijeva svim mogućim krizama.

Uvijek je njega porodica u centru pažnje medija, ali se u Engleskoj ipak oprezno priča o svim članovima kraljevske porodice, jer bi se moglo baš nagrebusiti. Zbog toga je uveliko pažnju privuklo pažnju vjenčanje njenog unuka Harija, koji je porušio sve standarnde kada se oženio sa ženom koji nije plave krvi. Sve je zanimalo šta je zapravo bilo to za njenu odluku da im oduzme kraljevske vlasti i da ih protjera iz kraljevske porodice. Međutim, taj se razlgo jako brzo saznao.

Glavni razlog je bila njena snaha Megan koja je uvijek htjela da putuje svijetom sa njenim unukom Harijem, ali on jednostavno nije sve to mogao da ispoštuje. Pa je ona rekla da bira između kraljevske obitelji ili megan i dijete, njemu je ta odluka bila i više nego laka. Oni sada skupa žive u Los Anđelesu a ona se posvetila svijetu šou biznisa, a prema posljednjim informacijama trebala bi uskoro da uđe u jedan rijaliti.

Prije braka sa HArijem, MEgan se proslavila u seriji Suits 2011. godine, a tada je ušla u brak sa poznatim producentom serije TRevor Engelsonom, njihovo je vjenčanje bilo na JAmajci. Zatim su se razvei nakon 2 godine braka, a kada se pogledaju malo bolje njihove slike, može se vidjeti da nije bila toliko luksuzna kao što je danas.

Preporučeno