Svaki dan imao priliku da pročitamo vesti koje su povezane sa crnom hronikom, a to nam je nekako postalo i normalna stvar. Također, osim crne hronike imamo i tužne vesti koje celi svet stave u razmišljanje, a svedoci smo da nas u poslednjoj godini dana napustilo jako puno dragih osoba i poznatih ličnosti. Mi danas pišemo o jednoj devojčici koja je imala samo 11 godina i koja je živela u Engleskoj, a preminula je od retkoh oblika kan cera nekoliko nedelja nakon što se požalila na bol u stomaku.

Njeni roditelji Džon i Keli su je odveli u bolnicu nakon što ju je stomak boleo više od 24 sata. Devojčici je tada otkriveno kako joj je jetra oko četiri puta veća veća nego što bi trebalo da bude. Otac je pisao kako se Karli požalila na bolove 10. oktobra. Rekao joj je da mora da ide u školu jer je smatrao da glumi kako bi izgleda odlazak na nastavu. Napravio joj je i doručak, ali ona nije mogla da jede, prenose mediji.

Posle odlaska u bolnicu i brojnih testova, lekari u dečjoj bolnici u Liverpulu ustanovili su kako devojčica ima više tumora na jetri, te da se r ak proširio i na pluća. “Rekli su nam da ne mogu ništa da učine. Jetra joj nije funkcionisala, ne bi mogla da podnese hemoterapiju. Rekli su nam da ćemo morati da donesemo odluku da je ne reanimiramo”, rekao je njen otac koji ima 37. godina.

Također, on je pojasnio kako je reč o retkom ra ku kog lekari ustanove jednom do dva puta godišnje, ali se to uglavnom ne dogodi na vreme jer je podmukao i ne postoje simptomi do poodmakle faze. Džon je kazao kako se nada da će priču njegove devojčice videti što više ljudi, te kako će ovaj slučaj spasiti nečiji život.

Preporučeno