Jedan od najintrigantnijih parova u našem regionu su bez ikakve sumnje Milojko Božić i njegova sada već i supruga, Milijana Bogdanović, koja je inače od svog partnera mlađa čak 53 godine. Ova razlika u godištu je upravo ono što ih je učinilo i tako interesantnim javnosti, kako velika većina nikad nije odobravala takvu vezu.

Mnogi su smatrali da nema šanse da oni ostanu zajedno, posebno ne nakon što su postali dio rijalitija “Parovi”, ali izgleda da su ih ipak pogrešno procijenili, a sada su Milijana i Milojko i vjenčani. Ovih dana je njih produkcija rijalitija “Parovi” pozvala da uđu u vilu u kojoj inače borave učesnici osme sezone, te su se svi zapitali da li će u narednom periodu Milojko i Milijana ponovo da se bore rame uz rame sa ostalim takmičarima.

Ipak, na razočarenje gledatelja, to se neće desiti, nego su njih dvoje iste večeri ponovo napustili vilu, ali nisu otišli praznih ruku. Naime, voditelj im je saopštio da je produkcija odlučila da široke ruke počasti Milojka i Milijanu jednim svadbenim poklonom. Pripremili su im putovanje na kojem će moći da provedu svoj medeni mjesec, a da li će se nakon tog putovanja oni vratiti u vilu, ostaje da vidimo u narednom periodu.

Kako je to sve izgledalo kada su se oni pojavili u vili, imat ćete priliku da pogledate u nastavku našeg današnjeg članka. Pogledajte video prilog i saznajte kako su to na kraju izveli ovi iz produkcije.

Preporučeno
Loading..