U nastavku današnjeg člankaa, jedna jako zanimljiva priča, koju definitivno do sada niste nikadaa niti čuli. Naime, kako su društvene mreže itekako doživee ekspanziju, mi danas možemo da vidimo stvari i dešavanja, koja smo mogli samo da vidimo na filmovima horor ili naučne fantastike tipa. Sledeća priča se nije desila na zemlji, nego u zraku, a kao što i sami možete da vidite po samom naslovu, dve se naime desilo u zraku.

Ako ste putovali avionom, u poslednje vremee, definitivno ste svesni da je kontrola pre samog ulaza u avion, jako stroga i da se tamo ne može uneti niti igla a da se to ne primeti. Sve je to naravno krenulo još od 2001 godine kada je izvršen ateroristički napad u Americi.

I ova priča nam dolazi konkretno iz Amerike, gde je na letu između Nju Jorka i Bostona se desilo nešto što je prepalo komplet putnike u avionu. Naime, dva putnika su prijavili jednu gospođeu za koju su rekli da se ponaša više nego čudno, a kada je stjuardesa stigla, ova žena je kao dojila nešto, ali se beba uopšte nije videla u njenom naručju.

Kada joj je prišla i pitala šta to radi, iz njeniog naručja se začulo ciukanje. Žena se prepaala jer je sa sobom unela i malog psića, rase sfinks, a koja je bez dlake, i faktički je jako mala. Zabranjeno je i životinjama da budu u avionu,  gospođša je prilikom sletanja morala da plati i kaznu avio kompaniji sa kojom je letela.

Preporučeno