Verujemo da ste ponekad, pogotovo u letnjem periodu imali jako veliki problem, kada bi vas ujeo neki insekt. Neke osobe ovo jako teško podnesu, pa na kraju završe i u hitnoj pomoći. To je pogotovo opasno, kada su u pitanju pčele i stršljenovi, a neke osobe od njihovog uboda mogu čaak i da preminu.

Također imamo situacija, kada naše telo napadne i neki uljez popuut vaške, ili uši, a tek kasnije kada nam se inficira mesto gde je on ušao pod kožu, shvatimo da danima imamo neželjenog gosta u našem telu. Međutim, kada vam se desi da vam u telo uđe nešto skroz ogavno i veliko, te se inficira, onda su problemi jako veće prirode. Džek Holms je ime mladića sa slike, koji je imao zatvoreno oko od nekog uboda, a dva dana je pomoću interneta pokušavao da reši problem.

Međutim, kada je otišao u bolnicu pošto mu se oko zatvorilo, oni su mu na ćalost rekli da ga je ujela konjska muva. Naime , njega su na poslu zadirkivali da se potukao sa Majk Tajsonom, jer mu je oko bilo i više nego natečeno. Sa njim je u društvu bio i njegov prijatelj Majk, koji je bio na licu mesta, kada su mu iz inficirane rane istisnuli veliku larvu:”Njemu su u bolnici uspeli da očiste izraslinu, iz koje je zapravo iskočila larva. – Gledao sam kako se nešto što je iskočilo iz čela, koprca na maramici” – dodaje on.

Preporučeno