Toliko je plastična hirurgija postala raširena i da je baš svako danas može da uradi u nekom svom primitivnom salonu, nam pokazje podatak od prije nekoliko dana. Prije nekoliko je dana uhapšen poznati “lažni” srpski hirurg plastične hirurgije. Inače, on je mesar po svojoj struci, ali je na Kosovu izganjao lažnu diplomu i certifikat pa je tako možemo reći pokrenuo unakazivanje poznatih srpkinja u samom centru Beograda.

Dovoljno je da pogledamo da su žene totalno poludjele a plastičnom hirurgom, a to pokazuje domaći ili strani rijaliti program, ili da samo otvorimo neki od instagram profila neke slavne osobe, ili možda svjetskih influenserki, tada sve će biti jasno. Mnogo se toga ulaže u fizički izgled ,a neki od njih, možemo reči da i više nego pretjeruju a da toga uopšte nisu niti svjesni. Tako mi u nastavku ovog današnjeg članka govorimo o jednoj srpkinji koja vuče korijene sa ovih prostora, jer joj je majka iz Niša. Ona se zove Tara Mekhojni, i živi na Novom Zelandu, a za sebe kaže da je instruktor fitnesa i da vodi vlog o zdravoj ishrani, mada se još uvijek niko nije uvjerio u te njene sposobnosti, kada je u pitanju ta oblast.

Da li možete vjerovati, da kada se napravi protiv vrijednost u dinarima, a ona je do sada potrošila više od 7 miliona dinara u svoje plastične operacije, a kako kaže, nema namjeru da stane jer ima još mnogo toga da doradi na sebi. Šta vi mislite, kako se vama čini sprkinja  naljepša na svijetu?

Preporučeno