Maja Marijana je u svakom slučaju jedna od uspješnijih pjevačica u našem regionu, a svi se sjećaju da je pjevačica u prošlosti imala loša iskustva kada je brak u pitanju. Naime, Maja je prvo bilo u braku sa Željkom Stefanovićem sa kojim je dobila kćerku Anđelu, a kasnije su ipak odlučili da je za njih bolje da krenu razdvojenim putevima, pa su se razveli. Kako god, Maja je ponovo našla sreću u vanbračnoj zajednici sa Mladenom Šmakićem, sa kojim je kasnije dobila kćerku Milicu.

Ipak, njena sreća nije potrajala. Jednom prilikom je u javnost dospjela informacija da je Maja Marijana trpila nasilje od svog supruga, te da ga je prvo prijavila nakon što je fizički napao i nanio joj takve povrede da je završila u Urgentnom centru, a onda je ipak odlučila da ne podiže krivičnu prijavu protiv Šmakića zbog njene kćerke. Apelovala je na sve žene koje su prolazile kroz isto da ni u kom slučaju ne trpe nasilje.

Ona je ostala sa Šmakićem sve dok jednom prilikom nije usred svađe sa pjevačicom, nasrnuo i na njenog prijatelja koji je stao u njenu odbranu. To je bila kap koja je prelila čašu i poslije kojeg je Maja stavila tačku na tu priču.

Otkrila je da su ona i Mladen ostali ipak u korektnim odnosima zbog njihove kćerke, te su i kasnije surađivali na poslovnom planu, ali da se više nikad ne bi mogla zamisliti da bude u vezi s takvim muškarcem. Šta vi mislite o svemu tome?

Preporučeno
Loading..