Nakon što se otkrilo da njezin suprug nije otac njezina djeteta, život jedne žene potpuno se preokrenuo, jednostavno, sve je postao haos – a, unatoč njezinim tvrdnjama da mu je ostala vjerna tijekom cijelog braka, on joj naravno ništa nije vjerovao. U današnjem društvu nevjera je postala toliko raširena da je gotovo nevjerojatno pomisliti da još uvijek postoje pojedinci koji ostaju vjerni svojim partnerima. Najbolji primjer za to može se vidjeti u priči žene čiji se život okrenuo naglavačke kada se njezin suprug odlučio na DNK analizu, otkrivši da on nije biološki otac njihove kćeri.

No, situacija postaje još zamršenija jer žena tvrdi da ga nikada nije prevarila, i sada je tu nastao glaavni problem. Anonimna žena na Redditu je otkrila da je njezin suprug sumnjao da njihova kći nije njegova pa se odlučio podvrgnuti DNK testu koji je njegovu sumnju pokazao točnom. Zbog toga je izgubio svako povjerenje u svoju ženu i optužio je za nevjeru. “Nikad nisam bila nevjerna svom suprugu. Ipak, on smatra da je cijela naša veza laž i zatražio je razvod. Nisam sigurna kako se to dogodilo, ali već satima plačem.

Moj muž je ljubav mog života – upoznali smo se na faksu, a on je privlačan i ljubazan, i to je definitivno bila ljubav na prvi pogled. Ne znam zašto se odlučio na “bezvezni test” jer ja ga nikad ne bih izdala. No rezultati testa su stigli, a on je sada odlučan da on nije otac. Užasavam se i ne znam kako da ga uvjerim da mora biti greška u testu. Nakon što je primijetila promjene u ponašanju svog supruga u proteklih nekoliko mjeseci, ova žena je izjavila da ju je on optuživao za nevjeru, što ju je natjeralo da napravi više testova kako bi dokazala svoju nevinost. Na žalost, to je dovelo do niza nepredviđenih komplikacija.

Pojedinosti o tome što se dogodilo nisu jasne, ali žena sada pokreće pravni postupak protiv bolnice u kojoj je rodila, jer smatra da nešto nije nikako u redu. Duboko je uznemirena činjenicom da ne zna što se dogodilo njezinom djetetu i bori se s posljedicama. Unatoč povratku njezina supruga, njezin je život preokrenut i žali što je uopće pristupila testu. Izražavajući svoju zabrinutost, priznala je da se boji gubitka kćeri, a istovremeno je izrazila želju da pronađe svoju biološku kćer i osigura joj dobrobit.

 

Preporučeno