Činjenica je da poznate ličnosti na našoj domaćoj estradi imaju mnogo rodbine na muzičkoj sceni, a mnogi nisu ni svjesni ko je kome sve rod inače. U svakom slučaju su jedna od najintrigantnijih porodica u zadnjih nekoliko godina Đoganijevi, a uvijek je tu bila polemika ko je kome šta, pa ćete u današnjem članku imati priliku da sebi razjasnite ko je kome šta.

Naime, Đole i Gagi Đogani su rođena braća, a njih dvojica inače imaju i još jednog brata Darija, te četiri rođene sestre. Dok Gagi ima kćerku Lunu sa bivšom suprugom Anabelom, Đole ima iz braka sa Slađom Delibašić dvije kćerke, koje se zovu Silvija i Marinela. Iz braka sa Vesnom ima sina kojem su dali ime Adrijan.

Još jedna porodica koja je aktuelna na našoj domaćoj estradi jeste tragično nastradala pjevačica Ksenija Pajčin, te Mirko Pajčin, koji je domaćoj javnosti poznatiji kao Baja Mali Knindža, koji su brat i sestra od strica, a ono što je poznato javnosti jeste da je njoj Baja upravo i posvetio jednu svoju pjesmu, koja se zove “Spavaj kraljice”. Isto tako, većina ni ne zna da Dragan Bjelogrlić ima čak dvije sestre na srpskoj javnoj sceni.

Jedna od njih je dobro poznata pjevačica, Zorana Pavić, druga je glumica Marina Vodeničar, koja je glumila u seriji “Senke nad Balkanom”, a tada je imala zapaženu ulogu gdje je tumačila lik Smilje, a njen rad se tada mnogima dopao.

Preporučeno
Loading..