Porodica i prijatelji su se oprostili od mlade influenserke, a scene su bile veoma potresne. Poznata mlada jutjuberka Kristina Kika Đukić pronađena je mrtva u stanu u kojem je živela u Beogradu 9. decembra a mlada influenserka je danas na beogradskom groblju Lešće uz pesmu “Kristina” grupe Divlji Kesteni sahranjena. Prijatelji i porodica su se oprostili od influenserke, a scene su bile jako potresne, a majka je jecala dok su mladu Kiku u sanduku spuštali u grob, a svi prisutni bili su slomljeni od bola.

Ali, ipak najpotresnija scena je bila kad su majka i sestra preminule Kike krenule prema grobnom mestu sa tužnom povorkom. Majka je u rukama nosila sveću, a sestra sliku mlade sestre, gejmerke i influenserke Kristine Kike Đukić. Obe su bile u crnini i jecale su od tuge, a majka je pridržavala za sestru. Sveštenicu su održali opelo, a uprkos navodima da se Kika ubila. Ono što je poznato ejste da se samoubicama ne drži opelo, jer prema pravoslavnom učenju, ne postoji veći greh od samoubistva.

Da podsetimo, Kika se predozirla sa tabletama, tačnije sa bensedinima i ekstazijem, o čemu su svi mediji u Srbiji pisali, ali i šire. Zbog velikih spekulacija o smrti mlade influenserke Kristine Kike Đukić, njena porodica je odlučila da se oglasi sa jednim saopštenjem, ali i da priloži nalaze obdukcije. Iako su odmah svi pomislili da je glavni krivac za njenu srmti Bogdan koji je poznati kao Baka Prase, i kako saznajemo pokrenuta je peticija da se njeogv kanal na jutjubu ukine. 

Preporučeno