Verica Rakočević nikada nije krila radost zbog djece koju je dobila. Nasuprot tome, putem društvenih mreža dosljedno poručuje javnosti koliko su svi inteligentni, predani i lijepi. Njihove slike često možete vidjeti na Veričinom Instagramu, prije svega, najstariji članovi dizajnerskog tima odali su svoju dob majci Eleni Karaman, a nedavno su se na dizajneričinom profilu pojavile i slike najmlađih članova obitelji, Mile i Nikše.

Verica prije i nije toliko bila aktivna na Instagramu, ali zbog prirode svoga posla, ona je ipak morala malo više da se aktivira na ovoj društvenoj mrežei. Preslatka unuka Verice Rakočević dijete je njenog sina Miodraga, dok je unuk nasljednik najmlađe kćerke kreatorke Milene. Budući da Milena živi u Americi, Verica puno manje vemena provodi sa njom, tako da kada su zajedno, definitvno se ne odvaja od nje. Kći i zet mu stalno dostavljaju video zapise, koji se mogu pogledati putem video poziva, tijekom tih razgovora svima pojašnjava da je duboko odan svojoj baki.

Praunuka Verice Rakočević, Mila, živi bliže baki, samim tim i više vremena provodi s njom, što je nedavno dovelo do njenog prvog uspjeha. Naime, mladoj djevojci koja obožava sport, a posebno karate, uručen je žuti pojas i diploma. Proslavljena baka odmah je svojim pratiteljima rekla za ovu jako veliku vijest, a s njima je podijelila i sliku djeteta. Svi bi primijetili da je praunuka Verice Rakočević pravi biser, i da itekako liči na svoju baku.

Preporučeno