U rijelitijima kao što je Zadruga možemo pronaći mnoge ličnosti za čiji karatker bi svako posumnjao ali istina jeste da drama koju oni prave i skandal stvarno znaju biti zanimljivi, što je jedan od najvećih razloga zašto one i jesu danas jedne od najgledanijih emisija. Mnoge starlete koje se nađu u takvim rijelitijima nisu navikle da imaju samo jednog ljubavnika i dok su mlade žele da se provode koliko god mogu. Upravo zbog toga mnoge od njih prođu kroz ogromne transformacije na putu ka tome da budu jedne od najpopularnijih starleta sa naših područja. Na takvom se putu našla i Sanja a u nastavku pročitajte njenu priču.

Sanja Stanković je trenutno jedna od takmičarki iz rijelitija “Zadruga” u kojoj je stekla pažnju javnosti, ali ipak najveću popularnost je dobila tek kada su je ljudi počeli primjećivati sa Mihajlom Maksimovićem, poznatim svodnikom. Poznato je već da se Sanja neko vrijeme bavila takvim poslovima, tačnije 6 godina prije nego što je upoznala Mihajla, a da bi došla do toga morala je promijeniti mnogo stvari na sebi.

Kako saznajemo iz anonimnih izvora nekada je njena cijena bila 100 eura kada je tek počinjala da se bavi ovim poslom, ali sa vremenom kako je ona ulagala u svoj izgled i njena je cijena samo rasla. Ona je prateći uzor mnogih drugih zvijezda odlučila se na mnogobrojne plastične operacije, kako bi dostigla današnji izgled.

Ona je najprije stavila hijalurom ustima, te potome uvećanje grudi, ali također promijenila boju svoje kose i obrva. Njenu sliku prije ovih silnih plastičnih zahvata možete pogledati u prilogu, a ni sama majka je ne bi prepoznala. Šta vi mislite o silnim plastičnim operacijama koje zvijezde danas rade?

Preporučeno
Loading..