Do sada ste sigurno više puta vidjeli u prodavnicama razne proizvode koji služe za čišćenje, ali ipak najbolje rješenje za vas je da se okrenete prirodnim rješenjima. Tako da vam u nastavku donosimo i otkrivamo na koje načine možete da iskoristite jabučni ocat ako ste kod svoje kuće.

Cvijeće će vam biti dugotrajnije: Samo je dovoljno da pomiješate dvije kašike jabučnog octa, tri kašike šećera i oko jednu litru tole vode, vaše cvijeće stvite u to. Ovaj trik ima da vam pomogne do te mjere da ćevaše cvijeće biti mnoo svježije i do nekoliko dana sigurno. Čišćenje tepiha: Potrebno je da pomiješate jednu kašiku deterdženta za suđe, jednu kašiku bijelog octa, dvije čaše tole vode, a mješavina koja će vam sigurno pomoći da uklonite suhe mrlje, čak i od kafe i vina. Također, ovu smjesu možete da koristite u perilici posuđa sa posebniim deterdžentom.

Riješite se celulita: Za kraj ovog članka donosimo jedan jako učinkovit efekt za koji mnogi ne vjeruju šta sve može da postigne. Vjerjemo da imate problema sa celulitom, ali nemojte se brinuti, na pravom mjstu se nalazitepošto će celulit za vas postati vlika prošlost. Samo je dovoljno da pomijeate tri dijela jabučnog octa sa jednim dijelom ulja vitamina E, smjes ćete zatim umasirati na vašu kožu dva puta na dan, a sigurno će vam pomoći ovo na kraju da se skroz riješite celulita, a u to budite sigurni da djeluje. Javite nam vaše utiske ako budete probali neki od ovih trikova. Pišite nam u komentar rezultate.

Preporučeno