Imali smo nekoliko puta slične članke, a na internetu i društvenim mrežama je mnogo ispovijesti i raznih priča ljudi koji žele da svoju priču podijele sa ostalima. Tako mi u nastavku donosimo jednu priču koja nam dolazi iz SAD-a, a rai se o osveti jednog momka po imenu Šejn Goldsbi

.

On je namjerno ukrao pocijsko auto i sukobio se sa njima kako bi bio osuđen jer je želio da završio u zatovru u kojem se nalazi i 70 godišnji Robert Munger. Zatim je on na kraju uspio u svim tim svojim namjerama, pa je čak dobio i da dijeli čeliju sa Roberom kojeg on iznenada je preutkao na smrt. Čuvari su Šejna zatekli kako nožem stoji iznad Roberta i tada je rekao “Đubre jedno mrtvo”, tada su ga odmah odveli u samicu. Nakon nekoliko sati kada su svi saznali zbog čega je to Šejn uradio svi su počeli da plačuu.

Radi se o tome da je njegova mlađa sestra silovana, a teka kasnije je saznao da na Ostrvu postoji još sedam silovanja iza kojih stoji upravo Robert Munger koji je bio u zatvoru, a onda po svaku cijenu je htio da uđe u zatvor kako bi se mogao da osveti. On je io svjestan toga da poslije tog ubistva on dugo neće izaći iz zatvora, ali bilo mu je svejedno, a kada su ga odveli u samicu on je rekao da je osvetio svoju sestru i da ona može da živi kako zalužuje.

Ovo je sve ispričao jedan čvar zatvora, koji je rekao da je i on čak plakao kada je čuo zbog čega je Munger ubijen, a na suđenju se on izvinuo Mungerovoj porodici,a rekao je sljedeće: “Mogu da zamislim kako se svi sad osećate i koliko me mrzite. Razumem vas i izvinjavam se svima. Mnogo mi je žao što ste ostali bez njega. Međutim, on je jednoj devojci koja više ne sme napolje da izađe uništio život. Ja nisam mogao da pređem preko toga. Odrastao sam s njom, ubio je u njoj svaku želju za osmehom i radošću svojim monstruoznim činom”Mogu da zamislim kako se svi sad osećate i koliko me mrzite. Razumem vas i izvinjavam se svima. Mnogo mi je žao što ste ostali bez njega. Međutim, on je jednoj devojci koja više ne sme napolje da izađe uništio život. Ja nisam mogao da pređem preko toga. Odrastao sam s njom, ubio je u njoj svaku želju za osmehom i radošću svojim monstruoznim činom”, rekao je.

Preporučeno