Zadruga 6 ne traje ni 10 dana, a već je ponudila sve ono na što su gledaoci navikli da vide. Pored stare ekipe poput Mikija, Matore, lepog Miće, Snežane, iamo i neka nova lica, koja se već sada nameću da će da budu i više nego solidni igrači za ovu novu sezonu najgledanijeg rijaliti programa u celoj regiji.

Svakako da je najveće ime među njima, i dalje Kristijan Golubović, koji je dobio p osvemu sudeći rekordan iznos da se nađe u ovoj sezoni, kristina, koja je u drugom stanju je sotala kući, a moguć je i njen ulaz u ovaj rijalit progrM. Da je miljenik Željka Mitorvića, Kristijan je pokazao pre dva dana kada je bukvalno isrebijao Uršu, a još uvek nije dobio diskvalifikaciju, niti novčanu kaznu.

Podsežamo Uroš je maltretirao Adama, a onda je Kristijan na samo sebi svojstven način stao u njegovu odbranu. Uroš je pokazao da nije za udaranje, te nije uzvratio Kristijanu, a rekao je sledeće pred TV kamerama: “Za mene je merilo uspeha slobodno vreme. Moć zapažanja i duhovitost je odraz inteligencije. Mene je otac učio: “Ko na tebe motikom, ti na njega hlebom, i tu nema druge opcije po meni”, “Ko ne tebe sekirom, ti podeli šejk sa njim”. Ja ovde imam odgovoronost, jer će dete ovo gledati na jutjubu.

On je u pravu da sam se čoveku obratio, nisam ljut na njega. Još jedna razlika između Holivuda i Bolivuda, reditelj nije Bog i batina. Samo s epokazalo da produkcija ima svoje favorite ovde”, rekao je Uroš.

Preporučeno