U nastavku današnjeg članka, bavimo se malo sa regionalnom estradom, a kao što možete da vidite po naslovnoj fotki, reč će da bude o možda najpopularnijem sarajliji, Hari Mata Hariju. Čovek je to iz mr tvog centra Sarajeva, čija je karijera krenula ranih 80 godina prploga veka. Popularni Hari Mata Hari do daanas ima i više nego solidnu karijeru, a mnogi ga uspoređuju sa Merlinom, a njih dvojica se prijatno baš nešto i ne vole.

Jako je veliki broj hitova koje je otpevao, a “Lejla” je pesma koju je uradio sa Joksimovićem, a koja mu je donela treće mesto na Evrosongu. Pored nje, ima još pesama poput “Strah me da te volim”, “Ti znaš sve..”, kao i mnoge druge.  On je danas povukao ručnu sa muzikom, jer je postao sretni deda, a jako puno vremena provodi upravo sa svojim unukom, i kako je nedavno izjavio za Dnevni Avaz, on ga je podmladio najmanje 10 godina.

On je rado viđen gost u srpskim medijima, a sada je bio gost kod popularne Marijane, gde je gostovao na jutarnjem programu, a sve se dešavalo na Prva TV pre par dana, konkretno u nedelju. Povod njegovog gostovanja je njegov veliki koncert, koji je najavljen za kraj ovog meseca, a voditeljka ga je odmah na početku zamolila da zapeva neku pesmu za same gledaoce.

Čim je to izustila, Hari je krenuo da peva, a onda ga je voditeljka zamolila te mu je rekla da to treba da uradi tek kada se završi intervju, a na njegovom licu je bilo i više nego jasno da je ostao i više nego zatečen celom situacijom.

Preporučeno