U nastavku današnjeg članka, bavimo se malo sa regionalnom estradom, a kao što možete da vidite po naslovnoj fotki, danas govorimo o Hariju Varešanoviću. Čovek je to iz srca Sarajeva, čija je karijera krenula ranih 80 godina prploga veka. Popularni Hari Mata Hari do daanas ima i više nego solidnu karijeru, a njegovi hitovi iz tog doba se i dan danas rado pevaju.

“Lejla”, “Strah me da te volim”, samo su neke od peama koje su mu obeležile karijer, a treba napomenuti da je sa Lejlom, koju mu je inače napisao njegov jako dobar prijatelj Željko Joksimović, donela najbolji plasman Bosne i Hercegovine na Evrosongu ikada. On je danas poprilično digao ruke od karijere, jer je postao radosni i sretni deda, a jako puno vremena provodi upravo sa svojim unukom, i kak oje nedavnoizjavio za Bosanske medije, on ga je podmladio najmanje 10 godina.

On je rado višen gost u srpskim medijima, a sada je bio gost kod popularne Marijane, gde je gostovao na jutarnjem programu, a sve se dešavalo na Prva TV jučer ujutro, odnosno u subotu. Povod njegovog gostovanja je njegov veliki koncert, koji je najavljen za sredinu ovog meseca, a voditeljka ga je odmah na početku zamolila da zapeva neku pesmu za same gledaoce.

Čim je to izustila, HHari je krenuo da peva, a ondaa ga je voditeljka zamolila te mu je rekla da to treba da uradi tek kada se završi intervju, a na njegovom licu je bilo i više nego jasno da mu je itekako neugodno u tom trenutku.

Preporučeno