Za nastavak današnjega članka, odabrali smo vam jednu priču koja je itekako postala viralna na društvenim mrežama. Javnost je ostala zatečena iskrenom ispoviješću 40-godišnjakinje o porodu, a brojne su majke podržale. Natašino otkriće, kao žene u 50-ima, dodatno naglašava postporođajne muke s kojima se suočavaju žene, a da joj je bilo lako-nije. Nove mame često razmišljaju o prikladnom trenutku da svoju novorođenčad prvi put povjere drugom skrbniku. Postoji li određeni vremenski okvir koji se smatra prikladnim za to?

Kako prenosi The Sun, Nataša Harding, majka dvoje djece, svoju je novorođenu kćer Lexi ostavila na čuvanje dadilji od povjerenja kada je imala samo pet dana, i u tome se nikada nije pokajala kako danas tvrdi. Budući da je prije sedam godina već iskusila izazove majčinstva s prvim djetetom Zakom, Nataša je znala da život s dvoje djece neće biti nimalo lak. Iako se može činiti surovim, željno je očekivala nekoliko sati za sebe, prepoznajući važnost brige o sebi kao roditelju, i da jednostavno ne bi izdržala da je bila 24/7 sa njima. Na sreću, Natašin brzi i nekomplicirani porod koji je trajao 51 minutu učinio je da se fizički osjeća dobro.

Inzistirao je da je spoj bio unaprijed isplaniran, a nakon Natašinih devet mjeseci trudnoće i porođaja, ona se jedva čekala opustiti i zabaviti. Pub je bio prikladno smješten preko puta, što nas je stavljalo na samo nekoliko sekundi od kuće. Naš dolazak s veseljem su dočekali naši prijatelji. Bilo je osvježavajuće pustiti kosu i uživati ​​u dobrom smijehu bez brige o stresu odgoja djeteta. Iako je tvrdila da doji svoju bebu, od samog je početka koristila pumpicu za spremanje mlijeka za onoga tko se brine o djetetu. Bebu su tri puta tjedno ostavljali na brigu ocu ili dadilji kako bi mogla obavljati poslove ili raditi, i sve je funkcioniralo na najbolji mogući način.

Ovakav raspored omogućio joj je vježbanje i oslobađanje od stresa, što joj je zauzvrat pomoglo da se bolje usredotoči na bebu kad je kod kuće. Prema njezinim riječima, to ju je vremenom učinilo boljim roditeljem. Ona dovodi u pitanje ideju da bi žene trebale ostati kod kuće s bebom i vjeruje da bi i očevi trebali imati dovoljno vremena za povezivanje s djetetom. Osim toga, bitno je da ona i njezin partner, Pol, imaju privatno vrijeme bez djece u blizini. To im je bilo posebno važno, a na kratki odmor otišli su kada je njihov najstariji sin imao samo četiri mjeseca. Koja su vaša mišljenja o ovoj majci, opravdavate li je?

Preporučeno