MI danas kao što i sami možete da vidite na osnovu današnjeg naslova, govorimo o Aci Lukasu, kontroverznom srpskom pevaču, koji je na sceni prisutan sa jako velikim uspehom u poslednjih 30 godina. Njegova karijera je za one koji ne znaju, krenula još od 90 godina prošloga veka, kada je proglašen za kralja beogradskih splavova. 

Stara legenda kaže da je u to doba pevao i velikim srpskim mafijašima, a u svojoj mladosti je probao sve i svašta, pa čak i belo, na koje je navučen i dan danas. Naravno da on to ne želi da prizna, a dovoljno je pogledati neke smešne klipove na društvenim mrežama kada je u “drugom stanju” i sve će da vam bude jasno. 

Međutim, evidentno je da i njega polako stižu godine, te je u poslednjih godinu dana svako malo bolestan. Ili je u pitanmju temperatura i prehlada kao na nedavno otazanom koncertu u Banja Luci, kada se izvinuo publici i najavio druženje za neki drugi puta. Tako je u novoj 2023 godini, on počeo da radi i na novim pesmama, a za jučer je bilo zakazano i snimanje novog video spota, koj eje na žalost otkazano opet zbog Acine bolesti, koja ga je sprečila da dođe na mesto snimanja. 

” Na žalost, moraćemo da otkažemo večerašnje okupljanje povodom snimanja novog spota Ace Lukasa. Aca ima temperaturu i ne oseća se najbolje. Hvala svima u ime produkcije na dobroj volji i profesionalnosti” – saopštili su iz Lukasovog tima, piše pomenuti mediji. Ostaje nam da vidimo i čujemo, kakve su Acine nove pesme. 

 

Preporučeno