Jedna od najpoznatijih domacih pjevacica je u svakom slucaju Svetlana Ceca Raznatovic koja je vec godinama dio nase domace estradne scene, pa je samim tim u godinama koje je pak provela na vrhu muzicke scene uspjela da zaradi pravo bogatstvo, tako da ona danas, zajedno sa svojom djecom, sinom Veljkom I kcerkom Anastasijom zivi itekako lagodno. Najbolji dokaz za to jeste njihove raskosna vila koja se inace nalazi na Dedinju, a za koju ste svi sigurno culi.

Ipak, ukoliko dosad niste imali priliku da vidite kako to izgleda Cecin dom, u nasem danasnjem clanku vam donosimo neke slike za koje mozete biti posve sigurni da su nesto sto ce da vam ostavi bez daha. Evo o cemu se tu radi I zbog cega svi I dalje o istim pricaju na drustvenim mrezama.

Kako god, nakon sto ste mogli da vidite ovakav raskos I luksuz, za koji odgovorno tvrdimo da se ne vidjaju svaki dan, posebno ne na Balkanu, mi bismo rado culi I vase misljenje, te kako se vama pak cini njihov dom.

Nema nikakve sumnje u to da svi sa iscekivanjem prate najnovije vijesti koje se ticu organizacije svadbe I vjencanja Ceicnog sina, a vec su poceli sa nagadjanjima da bi to mogla da bude svadba decenije, ako ne I stoljeca, barem u nasem regionu, kako niko ne sumnja u to da Ceca nece stediti ni dinara da ozeni svog nasljednika. Sta vi mislite o svemu tome, da li imate neki komentar povodom ovih aktuelnosti na javnoj sceni kod nas?

Preporučeno
Loading..