Već neko vreme u medijima se pisalo kako se poznata voditeljka Jovana Jeremić razvela, ali kako je ona danas rekla Jovana se nije razvela, te da je uklonila Vojino prezime samo zbog činjice da je u narodu poznatija pod devojačkim, ali ipak tu navodno nisu čista posla. Kako prenose mediji, Jovanu je navodno napala Vojina mama i zapretila joj da što pre reši haos koji traje od kada mediji pišu o njenom i Vojinom razvod. Stala je na stranu sina i opomenula snajku da ne sme da ga pravi budalom.

Sada je izvor pomenutog lista rekao: “Jovana se mnogo promenila od kada je prešla na Pink, svi su to primetili. Još više nego pre radi na sebi, posvetila se ćerki, izgleda sve bolje i bolje, ali od obaveza i ciljeva koje je zacrtala i te kako je zanemarila muža Voju”, i dodao je sledeće: “On je do sada bio pun razumevanja za njen posao i nikad joj nije prigovarao ni zbog prekovremenog rada, ni zbog ambicija, ali sada smatra da je preterala, pa sve češće započinje svađe i stavlja joj do znanja da ne može baš toliko da je toleriše. Malo su se i udaljili, pa je Voja na Jovanin rođendan došao posebno, mimo nje.

Praktično je bio gost, a ne domaćin sa njom. To su svi primetili, a i zaista se videlo da tu nešto ne štima. Međutim, Jovana tvrdi da se ne razvodi, ali ne krije da ona i Voja žive na dve adrese. To je rekla i za medije zbog čega je Vojina majka pobesnela! Odmah je zvala i svašta joj rekla s akcentom da više ne pravi debila od njenog sina! Maltene joj je naredila da što pre reši krizu u braku i da spreči vesti na tu temu u medijima…” Jovana i Voja već neko vreme prolaze kroz bračnu krizu, ali se trude da prevaziđu. Nisu predali papire za razvoda, ali se boji da neće naći rešenje.

 

Preporučeno