Prije pet godina je cijela javnost bila šokirana kada su se pojavile vijesti da glumac Aleksandar Srećković Kubure vara svoju suprugu Mariju Savić Srećković sa studenticom koja je od njega mlađa 18 godina. O tome se danima pisalo, a njegova žena se nikad nije oglasila tim povom. Nekoliko mjeseci kasnije su se oni pojavili zajedno na premijeri jednog filma i odlučili su da nastave zajedno da žive, iako to niko od javnosti nije baš očekivao.

Kako god, izgleda da je Marija odlučila da se svom suprugu „oduži“ na identičan način, pa su sada fitnes instruktorku uslikali sa nepoznatim muškarcem sa kojim je razmjenjivala nježnosti u jednom restoranu koji se inače nalazi na Vračaru. Ona i Kubura su i dalje u braku, ali izgleda da su zajedno ostali iz praktičnih razloga, te da je gotovo sve što se tiče njihove ljubavi, a sada je i Marija nastavila dalje.

Mediji koji su uhvatili Mariju, vidjeli su i par poljubaca, a par se sve vrijeme činio izuzetno bliskim, te su uživali u vremenu koje su mogli da provedu zajedno. Kako god, ovom prilikom se Marija odlučila ipak oglasiti.

Ona je rekla da se samo poslužila istim trikom kao i Kubura prije nekoliko godina, ali kako ni tad nije pričala o problemima koje su oni imali, pa tako ne planira da išta drugačije postupi u ovom slučaju. Inače, njih dvoje imaju dva sina među kojima je razlika čak sedamnaest godina, pa su vjerovatno zajedno ostali samo zbog njih dvojice, a ljubavi nema više traga.

Preporučeno
Loading..