Još od mladalačkih dana znamo da žene sazrevaju brže nego muškarci, pa zato i ne čudi što se većina njih odlučuje da započne vezu sa starijim muškarcem za koga veruje da je dosta zreliji od njenih vršnjaka. Jedna devojka je to odlučila koja je 2019. godine podelila svoju ispovest u javnosti, i evo kakav je savet ona dala.

Ona je rekla kako veza sa starijim muškarcem, barem iz njenog nekog iskustva ima svojih prenoti, ali i mana naravno. Svi se mi uvek okrenemo prema dobrim stvarima, zar ne, a njih u vezi sa starijim muškarcem ima uvek dosta, barem ona tako misli, jer je do sada bila u vezi sa dvojicom koja su starija od nje.

Prethodni dečko bio je stariji od nje 10 godina, a sadašnji 17 godina, a rekla je kako nikad ne bi mogla da bude sa nekim ko ima 50 godina i više možda, kao što je to bio slučaj s Milijanom i njenim Milojkom iz Požege. To joj je nekako bilo previše, prosto je nikako ne privlači neko toliko star, ovo joj je “gornja granica gornje granice” jer muškarrac u susštini ne može da prati tempo žene koja je u najboljim godinama.

Iako živi u Beogradu, koji je veliki grad i gde je sredina ne bi mogla da osuđuje, ne bi se upuštala sa nekim baš dosta starijim. Evo šta ona zaključuje o vezi sa starijim muškacem na osnovu svog skromnog iskustva: – Dosta njih je mnogo toga prošla u životu, a neretko iza sebe imaju nekoliko ozbiljnijih veza, možda čak i brak i decu. Sve su to osobe koje znaju i koje imaju ciljeve, znaju kako da ih ostave i u tome ih niko ne može da spreči. Tako neki idu do te mere u ostvarivanju zacrtanog da su spremni da žrtvuju i vas i vašu vezu. Ostatak teksta možete pročitati ovde.

Preporučeno