Jedan od najpoznatijih pjevača u našem regionu je u svakom slučaju Mitar Mirić, koji je i poslije toliko godina na domaćoj sceni i dalje jedan od ubjedljivo najaktuelnijih pjevača, a njegove pjesme često pjevaju i njegove mlađe kolege, kako ih publika itekako voli. Iako je ovaj pjevač oženjen, za njega se u svakom slučaju može reći da živi kao slobodan momak.

Naime, ovih dana su u domaćim medijima počele da kruže informacije koje prenosi Kurir.rs, koje su otkrile da već dvije i po godine popularni pjevač uživa u vezi sa Draganom Janićijević, koja je od njega mlađa čak trideset godina, pa je tako njoj tek sad 32. rođendan na redu. Ona živi u jednom selu kod Prokuplja, u Tularama, a šarmu popularnog pjevača nikako nije mogla da odoli. Većini je poznato da je Mirić u braku sa Suzanom Mirić, te njih dvoje imaju i kćerku.

Ipak, u posljednje vrijeme, folker i njegova ljubavnica nemaju potrebu da se više kriju, pa je tako Dragana, to jest, Lepa Gaga, kako je njeno umjetničko ime, počela i na svojim društvenim mrežama da kači njihove zajedničke fotografije. Ono oko čega se svi slažu jeste da je Mitar uvijek bio veliki zavodnik, pa samim tim nije ni neko veliko čudo što mu je pošlo za rukom da zavede djevojku koja je od njega mlađa čak tri decenije.

Tolika razlika u godinama kada su veze u pitanju više nije ni toliko velika stvar, kako smo se dosad nagledali i još većih razlika. Ipak, voljeli bismo čuti i vaše mišljenje o ovome.

Preporučeno
Loading..