Jedan od najgledanijih i najpopularnijih šou programa na našim prostorima jesu Zvezde Granda. Zvezde Granda su muzičko takmičenje koje se nalazi u organizaciji Grand produkcije, a ovo je ujedno i najpopularnijih šou u celom regionu koji se emituje od 2004. godine. Kroz ovo takmičenje je prošlo mnogo kandidata, koji su danas izrasli u prave zvezde kao što je to Rada Manojlović, Darko Lazić, Milica Todorović i mnogi drugi.

Mi danas pišemo o jednoj takmičarki koja je ostavila veliki dojam na ovo takmičenje. Verujemo da svi znate tokom ovog takmičenja vrcavu Ivanu Bogićević koja je pevala hit “Bidermajer”, kao i stihove “Neću, neću da mi budeš frajer, prvi frajer pa odmah bidermajer”, a onda je ona preko noći ipak rešila da se iste i demantuje.

Ova finalistkinja ovogodišnje sezone najgledanijeg takmičenje prvi put u životu obukla je venčanicu, a svojim je fanovima pohvalila se video snimkkom na kojem pozira u dugoj beloj haljini. “Da li se udajem? Šta mislite?”, upitala je ona svoje pratitelje koji su izneđeno pisali da se nadaju da to nije istina, jer ona ima samo 20 godina. Zatim su mediji kontaktirali ovu pevačicu i saznali da je ipak reč o snimanju spota, za čije potrebe je prvo morala da obuče venčanicu.

“Lep je osećaj biti u venčanici. Udaću se samo da bih je ponovno obukla i sutra ću da se razvedem”, rekla je Ivana sa osmehom i dodala kako jedva čeka da publika vidi kakav je spot snnimila za njenu prvu pesmu u njenoj karijeri. Mnoge je zanimalo da li ima momka, ali je ona rekla kako ih samo posmatra i da treba tako da ostane do daljnjeg. 

Preporučeno