Ana Bekuta već godinama važi za jednu od najuspješnijih i najpopularnijih pjevačica u našem regionu, a ono što su svi primjetili u posljednje vrijeme jeste da je Ana počela vrijedno da radi na svom izgledu, te da je preko ovog ljeta izgubila veliki broj kilograma koji su joj smetali, te da je svoju liniju dovela skoro do savršenstva. Bez imalo pretjerivanja možemo reći da joj većina i njenih duplo mlađih koleginica sada može da pozavidi na njenom izgledu.

Ipak, ta transformacija koju je Ana uspjela da napravi nije se baš dogodila preko noći, kao što bi većina voljela da misli da to ide, nego je priznala da su iza nje mjeseci odricanja i suzdržavanja, koji su tek sad urodili plodom. Priznala je da joj to nije baš tako lako palo, kako je sebi morala da uskrati brojne užitke, a to je nerijetko znalo i da utječe na njeno raspoloženje.

Kako god, ovih dana je sa svojim fanovima na društvenim mrežama na poprilično duhovit način podijelila to da iako je imala namjeru da ove godine ide na Kupusijadu, da ipak to za nju neće biti moguće jer se nije uspjela da organizuje na vrijeme.

U nastavku možete da pogledate šta je to Ana napisala svojim fanovima i šta je navela kao razlog tome što će ove godine da ostane uskraćena za tu ideju kojoj se silno radovala. Evo šta je to stojalo u njenoj objavi, pročitajte i sami.

Preporučeno
Loading..