Za danas jedna tema koja je itekako povezana sa domaćom političkom scenom, ali na jedan jako opušten i relaksirajući način. Kao što i sami možete da vidite radi se o Ani Brnabić, poznatoj srpskoj političarki, koja već pune tri godine obnaša poziciju premijera ove zemlje. 

Ono što j eitekako popularno sa njom, jeste njeno se ksualno opredeljenje, a svi znamo da je gej, što je na početku svog amndata javno i obznanila. Naime, ona je tada rekla da voli žene, a mnogi u Srbiji su je uzeli na zub zbog toga, međutim, kako j evreme prolazilo Brnabićka je imala sve više simpatija u svojoj zemlji, zbog rezultata koje je postigla u tom periodu. 

Koliko dobro radi svoj posao pokazuje i novi mandat kojeg je dobila od naroda, a njena supruga Milica je prelepa doktorka, sa kojo mje u vezi prethodnih 5 godina. Njih dcve su otišle toliko daleko, da su čak dobili i sina Igora putem vantelesne oplodnje u Belgiji, a njega još uvek niko nje video, iako već ima 2 godine života. Ana Brnabić je nedavno priznala da je Milica edfinitivno žena njenog života, a to pokazuju i kada su u javnosti na nekim koncertima, a poslednji puta su se videle kada je Džoni Dep bio gost u Beogradu. 

Ona je emotivno podelila jednu fotku sa ilicom na svom Instagram profilu, i to iz perioda kada su se tek upoznale. Može se reći da je Milica itekako simpatična i muškarcima, jer realno žena izgleda sjajno, i može se reći da je Ana prava srećnica. 

Preporučeno