Mi se danas povezujemo malo sa transrodnim i gej osobama, koje su definitivno doživele veliku revoluciju u poslednjih 15 godina. Dovoljno je da pogledamo bilo koji film ili seriju, i oni će tamo imati i svoju neku ulogu, dok se pre to itekako krilo. Čak i državnici nekih država, poput Srbije, gde imamo Anu Brnabić, koja je otvoreno rekla da voli žene, a sa jednom takvom i živi. Pokazuje se sa svojom partnerkom Milicom u javnosti, a pre dve godine su čak i umetnom oplodnjomm došli i do naskednika, malog Aleksandra.

I na televizijama imamo jako puno voditelja koj isu gej populacija, mada neki kriju to od javnosti, ali je jasno vidljivo nijedan Holivudski film nema a da se u njemu ne pojavi neki gej par, znači na sve moguće načine im se olakšava život, i definitivno im izlaze u susret. Pink Televizija je puna takvih vodtelja, te je retko ko hetero na ovoj televiziji, a da se nalazi ispred TV ekrana. Mi danas govorimo o popularnom srpskom TV voditelju, Goran Stojičević, poznatiji u narodu kao Karemela. Za njega se jako dugo pričalo da je gej i da voli muškarce, ali on to nikada nije javno priznao, međutim, to svi jako dobro znaju. On je sve uspeo da demantuje i to 2005 godine kada se oženio te je čak i sina dobio.

Međutim, jako puno ljudi sumnja da se uopšte oženio jer njegovu ženu definitivno još niko nije video, a sve to može da bude samo maska za javnost. Međutim, od 2016 godine, on je dobio infarkt, i definitivno se povukao sa TV ekrana i ponekad odradi poneku emisiju. Sećate li se vi popularnog Karamele?

Preporučeno