Mjesec je tajanstvena i mistična i iznimno moćna sila u našem svijetu.

Pokazalo se da ta tiha i skromna sila utiče na nas, ali može li vaš vizualni odabit Mjeseca otkriti vašu pravu osobnost? Može li vam pokazati što vam vaša podsvijest želi kazati, kako bi se promijenili na bolje?

Odaberite sliku Mjeseca i otkrijte svoju istinsku osobnost:

1. Vi ste suosjećajni
Vaša osjetljivost na svjetske teškoće vas čini iznimno ljubaznim, voljenim članom društva i velikodušnim. Imate žečju da zadovoljite potrebe drugih koje volite. Možda ćete imati jedva dovoljno za sebe za ovu sedmicu, ali ako vidite nekoga kome je više potrebno, sve ćete svoje žrtvovati. Vaša nesebićnost u životu je najznačajnija karakterisitika, koju ljudi koriste kako bi vas opisali.

Ono što možda ignorišete je da imate vlastite želje, osjećaje, potrebe, talente i život općenito. Možete postati kao hiper usredotočeni na druge da izgubite ono što vi jeste, ne uspijevajući nahraniti svoj vlastiti život da napredujete, pa čak možete i postati ovisni o tome da živite posredstvom onih kojima pomažete. Odvojite malo vrijeme za sebe i zapamtite svoje jedinstvene vrijesnoti, istražite i iskoristite maksimalno svoje talente i izgradite vlastito okruženje nekog blagostanja.

2. Vi ste krivac
Vaše okruženje je visoko emocionalno i estetski utemeljeno. Pronicljiva, emocionalna i nježna strana vas čini vrlo svjesnim, ali vaša senzualnost vas vodi prema materijalističkim nastojanjima. Život vam vjerovatno čine valovi zatovljstva ali i altruizma prema drugima. Ono što možda ignorišete je da vas ekscesi u životu možda zadržavaju dalje od vašeg punog potencijala.

Nastavak teksta možete pročitati na linku OVDJE.

Preporučeno