Do sada smo imali priliku da više puta pišemo o ovakvoj temi. Svi jako dobro znamo da na programu po imenu TLC imamo razne američke emisije koje možemo da pratimo. Mnoge ljude zanima emisija po imenu moj život sa 300 kilograma. Ponekad je mnogo stresno da gledamo ovu emisiju a jedna od takvih situacija je opisa u samom nastavku ovog članka.

Tako je on počeo svoju priču da je krenuo jest iz ljubavi prema svojoj devojci koja se zove Jessica. Njegovo je ime Julio koji je bio ovisan o njoj, a ona mu je svakodnevno davala slatko da jede, što ga činilo sve većim i većim. On je došao do toga da je sa svojih 25 godina imao preko 300 kilograma, ono što je jako pozitivno, jeste da on se izbori prvenstveno sam sa sobom, prekinuo je vezu sa Jessikom i posvetio se sebi.

Sada je on želio da svim takvim poručiu kako im nije potreban niko i kako se ne trebaju skrivati. Juli je kako navodi krenuo na određeni plan ishrane i počeo je da šeta, jer trčati još ne može, njegov cilje se ostvaruje jer je izgubio oko 60 kilograma, a to je može se reći velika cifra. Da li se vi slažete s time? Šta vi mislite o tome šta mu je uradila njegova devojka? Pišite nam u komentar.

Preporučeno