Muškarac Majkl Espostio koji nam dolazi iz Njujorka potajno je snimio stotine golišavih video snimaka dadilje svoje dece, a njeno ime je Keli Andrade koja ima 25 godina. Kada je uočila skrivenu kameru u svojoj sobi, besni poslodavac je pokušao da joj razvale vrata, kako se navodi. Dadilja Keli je bila toliko uplašena da bi Esposito mogao da ima pištolj ili nož, da je u momentu panike iskočila kroz prozor i pobegla.

Dadilja je njega odmah prijavila policiji, koja je brzo reagovala, a on se suočava sa optužbom za nezakonito snimanje. Keli je poreklom iz Kolumbije, navodi da je potrošila stotine sati na obuvi za dadilju, pre nego što joj je jedna agencija dodelila posao u kući Majkla i njegove supruge. Keli se brinula o četvoro dece, a imala je i svoju sobu gde je za to vreme bila smeštena. Ona tvrdi da je nekoliko puta zatekla Esposita u njenoj sobi kako navodno popravlja neki detektor dima, što joj je domah bilo sumnjivo.

Tako je jednog dana odlučila da proveri i zaprepastila se kada je videla da je domaćin instalirao kameru kako bi je verovatno špijunirao šta radi u svojoj sobi. “Kada sam videla kameru, on je odmah dotrčao kući i izgledao je prilično nervozno. Najpre sam se pravila da spavam kako bi se smirio i otišao, ali on je bio sve više uznemiren i lupao je na vrata moje sobe. Morala sam da pobegnem kroz prozor i trčala sam sve dok nisam osetila da sam na bezbednom, a onda sam sve prijavila policiji”, ovako je navela mlada dadilja Keli.

Također, ona je navela da je sada prepuštena na milost i nemilost SAD-u, da nema posla, novca, a ni hrane, dok agencija koja ju je poslala u SAD, ne obazire se na njene molbe. U međuvremenu Esposito je pušten slobodu nakon što je priznao zločin, a njegov advokat je u trenutcima hapšenja potvrdio da je njegov klijent postavio kamere iz sigurnosnih razloga i da se one nisu nalazile u sobi kao ni u kupatilu.

Preporučeno