Danas u nastavku ovog članka donosimo jednu jako zaniljivi, ali malo i morbidnu priča koja će vas zadubiti u diisplej od telefona. Tako je 15 maja Mutijala Gadaja, ove godine sahranio svoju suprugu koja je preminula od korona virusa. Njegova je supruga imala 70 godina, a nakon samo 15 dana, to jeste 2. juna se baš njegova žena pojavila na vratima od kuće.

Čovjek kada nije pao u nesvjest, kada je video svoju suprugu na vratima. Njegova je supruga primljena u bolnicu 5. maja sa teškim simpotomima korona virusa, a kada je on došao 15. maja njoj prvi put u posjetu, oni su rekli njemu kako je ona preminula, ali nisu mu prenjeli info da je u stvari premještena na drugo odjeljenje, koje je bilo predviđeno za oporavak.

Ono što je najgore, jeste da je on u mrtvačnici dobio umotano žensko tijelo koje od samog straha samo sahranio, a nije htio da je pogleda jer mu je bilo jako tšeko kada je vidio mrtvu. Ali, on je u stvari sahranio totalno durgu ženu, a ne svoju ženu, koja je u stvari u tim trenutcima bila na oporavku, a da tu nije kraj, nakon samo nekoliko dana je dobio informaciju da je i njegov sin Saman koji je imao 35 godina, isto tako premino od posljedica korona virusa.

Tako se njegova supruga, pojavila 2. juna na vratima, a sahrana je samo dan poslije, kada je on nju vidio ona je bila jako bijesna jer je nije došao da obiđe, a čak je od bolnice dobila 3 hiljade rupija d amože doći do svoje kuće, jer nije imala novca za autobus. Svi su upoznati sa vijesti, da korona virus u Indiji odnosi mnogo života.

Preporučeno