Suzana Žunić je davne 1988. godine odnela titulu za Mis Jugoslavije, a tada je postala poznata i mnogi muškarci su je želeli za sebe. Jedan od njih je bio hrvatski fudbaler Igor Štimac, a njemu je to pošlo za rukom. Sretali su se na raznim prijemima, pa nije mnogo proščo od upoznavanja do trenutka kada su oni uplovili u ljubavnu vezu o kojoj se posle mnogo pisalo.

Potom su ušli u brak, koji se svima činio kao jako sretan i odličan, ani najmanje nije bio takav. Oni su imali uspeh, lepotu, popularnost, poštovanje u društvu, ali ipak Suzana je bila jako nesrećna jer joj suprgu nije bio veran. On je nju varao sa glumicama, misicama, pevačicama. Njegove preljube bile su javna tajna, a ona je bila predmet podsmeha cele javnosti.

To je sve dostiglo vrhunac kada je uplovio u aferu sa pevačicom Alkom Vuicom, koja mu je prosula piće u lice pred svima, jer nije raskrstio sa svojom zakonitom ženom. Nakon tog incidenta Suzana je definitivno rešila da stavi tačku na brak. “Veoma cenim Suzanu i žao mi je što je zbog mene bila povređena. Sudbina nam je spojila živote na vrlo ružan način, ali samo zato što smo obe jako volele istog muškarca i verovale mu” ispričala je Alka jednom prilikom.

Suzana je nakon propalog braka pala u depresiju iz koje joj je dugo vremena trebalo da se izbavi. Ali, kada se oporavila od nesrećnog braka udala se 2015. goine za trenera šibenskog košarkaškog kluba Damira Milačića i to nakon šest godina zabavljavanja. Suzana iz braka sa Štimcem ima sina Luku i ćerke Miju i Deu. Suzana se ovih dana aktivno bavi slikanjem, a mnogi primećuju da i dalje izgleda negovano i lepo.

Preporučeno