Danas u ovom tekstu ćemo o nekim stvarima koje se tiču nekada jedne od najpopularnijih folk pevačica, a to je Vesna Zmijanac, a koje su svojevremeno šokirale javnost. Ona je bila odlučila da malo progovori o svome životu, a danima mladosti, karijeri, kao i o prorocima sa kojim se borila. Njen je celi život buran, i kako je sama priznaje nije imala straha da proba sve i svašta, te se jako često družila i sa opasnim tipovima, sa kojima je često izlazila.

Također, ona je jako često pila sa njima, a za to vreme je rekla i nekoliko stvari: “Znala sam da odem na groblje na Bukulji, tamo sjednem na grob neke babe i popijem po devet čokanjčića rakije, a onda me uhvati san.”, kako bi bez dlake na jeziku otkrila:

“Verujte mi, nema ništa tužnije od pijane žene. I sama sam sklona tom poroku, za koji opravdanja nema, niti ga tražim. Tužno je kada žena svoj jad i očaj blaži alkoholom. Muškarci su tu, što se opijanja tiče, nekako u prednosti – mada ne znam zašto i ko im je dao tu prednost, bar u shvatanju i gledanju na sam čin pijanstva” rekla je Vesna, te je onda priznala da joj ni kontakt sa raznim narkoticima nije bio stran:

“Nedozvoljene supstance su uzimala maha baš u vreme mog boravka u Americi. Platiš, ako već nije uračunato u cenu ulaznice ili konzumacije, konzumiraš i zbogom pameti. Ako ti se to ne sviđa, nema problema, samo reci, za novac se brzo može dobaviti sve šta ti je po volji i ukusu. Blentavi osećaj lažne sigurnosti i nadljudske snage. Sve je lepše nego što jeste, sve se čini lakšim nego što jeste, sve je moguće, čak i ono što nije. Kada omama prođe, bolni sudar sa stvarnošću. Kajanje i strah, neprirodni strah.”

Preporučeno