Svi jako dobro znaju da su Zvezde Granda takmičenje koje uvijek privlači sve gledaoce i čitalece širom Balkanoskog područja. Ovo je jednostavno najbolja reklama za sve one koji žele i imaju barem malo potencijala da pjevaju, i ova se reklama može da dobije za džaba.

Tako da već je počela prijava za audiciju i veliki broj mladih iz cijele regije je krenuo prema prijavama. Imamo 90 posto onih koji samo prođu kroz studio Zzvezdi Granda, a jako mali procentar njih će da prođe i da se zadrži pod svijetlima ove njihove pozornice. Također, žiri je odličan i to svi znaju, tako da je sve na jako visokom nivou.

KAda je u pitanju ova godina i ovo izdanje ZVezda Granda, ono je bilo i više nego kvaltetno a donijelo nam je neočekivanog pobjednika u cijelom ovom serijalu. Radi se o mladom Mahiru Mulaliću koji je odnijeo pobjedu, a on je nam dolaze iz Gračanice, a iako je on bio na samom početku odustao od takmičenja zbog smrti njegove majka.e Dok je Isak Šabanović bio favorti broj 1 ali ovo je dokaz da favoriti ne pobjeđuju baš uvijek. Imamo i Krstinju Todorović koja je ušla u samo finale, ali niije uspjela da odnese pobjedu, ali je ona ipak zadovoljna.

Ona je na početku takmičenja bila jako debela, ali je počela da mrša i danas je uspjela da smrša 85 kilograma, i izgleda kao sasvim druga oosoba. Saša joj je poručio da očekuje mini suknju, kao kompliment, a danas ona ipak može da stane u mini suknju. Koje je vaše mišljenje o Krstinji?

Preporučeno