Ovih dana su svi u nasem regionu pisali o tome kako je predsjednik Srbije, Aleksandar Vucic primljen na VMA kako se zalio na kardiovaskularne probleme. Iako je primljen u petak, ljekari I strucni tim su odlucili da ga ipak zadrze na promatranju I kako bi obavili jos neke neophodne testove. Kako god, kako se nezvanicno saznaje, on je imao znatno povisen krvni pritisak I ubrzan rad srca.

Na to su mogli da utjecu sastanci koje je Vucic imao u petak, a koji su se ticali I cak afere sa trgovinom oruzja za koju se spekulise da je bio umjestan ministar policije iz Vuciceve srpske strane. Kako god, ono oko cega se slazu svi koji iole poznaju srbijanskog predsjednika, jeste da njemu ljekari mogu samo da pridju na proslavama, te da ne slusa lijecnicke savjete, te da je to pocelo da mu se obija o glavu.

Naime, Vulin je naveo kako se Vucic jako malo odmora, malo spava, te da radi I previse, a na to ga upozoravaju svi oni koji suradjuju s njim I koji su njegovi prijatelji. I njegova porodica je odustala od pokusaja da na to utjecu, jer su svjesni da imaju posla sa izuzetno tvrdoglavom osobom.

Kako god, mi se nadamo da ce se Vucic sto prije oporaviti I da ce se vratiti na svoje mjesto koje ce da ga ceka.

Preporučeno
Loading..