Rada Manojlović poznata je po svom prirodnom izgledu još od ranih dana u svijetu estrade. Za razliku od mnogih kolegica koje često posjećuju kozmetičke klinike, Rada se uglavnom oslanja na kućnu njegu. Godinama je zadržala svoj prirodni izgled i nije pokleknula pred pritiskom suvremenih beauty trendova kojima je teško odoljeti.Meutim, nije teško zaključiti, da kada se pogledaju neke njene fotke sa početka karijere, evidentno je da je radila nos, zube i usne, ali ona to jednostavno ne želi da prizna.

Kao rezultat toga, dobila je izrazito pozitivan odgovor. Radin zadivljujući glas, koji je mnoge oduševio u “Zvezdama Granda”, upotpunjuju duge noge, vitka figura i bujna kosa, za koje je pobrala pohvale. Jedino što joj se moglo zamjeriti je nepravilan položaj zubi, što je promptno ispravila nakon završetka natjecanja. Kako sama kaže, zubi su je koštali jako puno, a danas se kao neke njene kolegice, itekako može pohvaliti sa popularnim “Holivudskim osmijehom”, kao na primjer Ceca Ražnatović, ili Dara bubamara.

Kako je vrijeme prolazilo, poznata pjevačica ostala je uglavnom nepromijenjena osim boje kose i vedrog osmijeha. No, posljednja fotografija koju je objavila na Instagramu pokrenula je pitanja o prirodnom izgledu Rade Manojlović, jer izgleda znatno drugačije, i evidentno je da je na sebi imaala neke plastične korekcije. Konkretno, njezine usne izgledaju punije, jagodice više, a kosa joj je sada potpuno plava. To je dovelo do nagađanja da se Rada možda podvrgnula estetskim zahvatima, no moguće je i da je za svoj neprepoznatljiv izgled zaslužna profesionalna šminka. Također je prije par mjeseci apostrofirala, da bi mogla da uuradi grudi, jer nije zadovoljna sa njihovom veličinom. Bez obzira na razlog, Radin novi izgled naišao je na pozitivne kritike, a njezine kolegice Dragana Mirković i Tanja Savić pohvalile su novo izdanje pjevačice. Njen profil na Instagramu je nakon ove fotke naprosto eksplodirao. Vjerujete li vi da Rada nije radila ništa na sebi? Pišite nam vaša mišljenja u komentarima…

Preporučeno