Kao što i sami možete da vidite, danas govorimo o se ks ssimbolu iz 80 godina prošloga veka. Reč je svakako o super popularnom glumcu Patrik Svjziju, koji je u mlađim danima, bio sjajan plesač, a onda se 1976 godine odlučio da postane glumac. Prljavi ples, drumska kafana, Duh, to ssu tri najbolja filma iz njegovoga filmskoga opusa. Međutim, teška boles, koja je uzrokovana sa alkoholom ga je sprečila da i dalje glumi u super dobrim Holivudskim filmovima.

Vol Kilmer je dobio ulogu u Prljaom plesu, a kada je on odbio, Patrik je uleteo, a film je postao kultni, i dan danas ga žene obožavaju da pogledaju. On je celi život bio veran samo jednoj žemni, a to je Lizua Niemi, koju je oženio 1975 godine, a sa kojom je živeo pune 34 godine, a sa kojom se nije rastao na najbolji mogući način.

Svejzi je na kraju preminuo 2007 godine u 57 godini života, a Liza ga je na kraju tretirala kao psa. Zabranila je bratu i majci da ga posećuju, a na kraju je preminuo u sopstvenoj mokraći. “Voleo ju je svim srcem, ali to je stvarno bila veza ljubavi i mržnje. Ona bi ga tukla, a on bi tukao zidove i nameštaj. Svađali su se, a znali su da unište hotelske sobe, automobile… Bila je to nasilna veza” – rekao je prijatelj koji optužuje Patrikovu udovicu za zanemarivanje supruga.

On je također naveo, da su i porodica i prijatelji znali da ga je ona par godina pre nego se razboleo otvoreno i varala, ali on jednostavno nije imao srca da je ostavi.

Preporučeno