Jedno od najpoznatijih imena u našem regionu je bez ikakve sumnje ime Željka Ražnatovića, svima poznatijeg kao Arkana.Ne može se reći da je on uspio da napravi dobru reputaciju u našem regionu. Svi znaju da se Željko bavio itekako mutnim poslovima, te da je bio u braku sa poznatom domaćom pjevačicom Svetlanom Cecom Ražnatović.

Ipak, ovih dana se njegovo ime itekako spominje, pa je njegov tjelohranitelj Miloš Petković nedavno u jednom intervjuu govorio da je uvjeren da je Arkan i danas živ, bez obzira na to koliko mediji da plasiraju drugu priču. Naime, on tvrdi da je jednom prilikom posjetio Arkanov grob i da je sa sobom ponio detektor metala. Na dubini od dva metra u Arkanovom grobu nije pronađen nikakav metal, dok je detektor otkrio prisustvo metala u drugim grobovima.

To je jedan od glavnih razloga zbog kojih Petković smatra da je Arkan živ, a njegova teorija jeste da Arkan sada živi u Južnoj Americi, a ne na Kipru kao što su to mnogi rekli. Oni smatraju da je sve to bila varka kako bi se zavarao narod.

Podsjećamo, većina tvrdi da je Željko Ražnatović Arkan likvidiran još 15. januara 2000. godine sa tri hica iz vatrenog oružja, u 49. godini svog života. Šta vi mislite o svemu ovome, da li smatrate da su ovo teorije zavjere ili da ipak ima neke istine u tome? Rado bismo čuli i vaše mišljenje i koji su to vaši stavovi.

Preporučeno
Loading..