U nastavku našeg današnjega članka malo govorimo o segmentu zdravlja, i onome što unosimo skoro svaki dan u organizam. Jednostavno, tempo života je takav da ljudi jednostavno ne paze šta i kako jedu, o zdravim namirnicama, kao i voću i povrću ne treba trošiti reči. Imamo pitanje za vas, kada ste poslednji puta pojeli kiselu jabuku?

Verujemo da je jako mali procenat vas jako mali koji je jeo jabuku ili neko drugo zdravo voće. Baš iz tog razloga sve je veći procenat osoba koji imaju šećer, probleme sa kilogramima, ali i drugim bolestima koje se lepe na začinjenu, prženu i masnu hranu. U današnje vreme je jako veliki procenat gotove hrane koja u sebi sadrži sve i svašta, umetne zaslađivače,ali i kalijev glutamat koji je jak oštetan za naše zdravlje, a koji se inače nalazi u parizeru, hrenovkama, kupovnih supa i sličnih proizvoda.

Šta reći za viršle, kobasice fabričke i parizere, koje se prave od ubedljivo najgoreg mesa, a margarin trebate da izbegavate u širokom luku. Također, preporuka stručnjaka je taj, da se izbaci iz upotrebe i mikrotalasna peć, koja sa svojim zrakama uništava hranu, i na taj način utiče na vaše zdravlje. Također, supe i paštete jedite samo jednom u par meseci, jer ono što se tamo nalazi nije nikako dobro po vaš organizam. emulgatori i drugi hemisjki sastojci su sastavni deo svake paštete u koju ide još i hrskavica, kopita, rep, kao i voda i kožica od te životinje. 

Preporučeno