I danas donosimo jednu jako zanimljivu sliku koja će vas sigurno iznenaditi, ali sigurno i nasmijati, a sve zavisi iz kojeg ugla posmatrate cijelu ovu priču. Svaki dan na društvenim mrežama imamo priliku da vidimo neke smiješne situacije koje se provlače kroz cijeli Balkan, a koje nas ponekad raspamete od svoje duhovitosti.

Svi jako dobro znaju da je Beograd milionski grad koji uvijek živi 24 sata na dan, i da se u ovom gradu uvijek dešava nešto zanimljivo. Pa se tako jedna sasvim uobičajna slika jedne terase, definitivno zapalila je društvene mreže, a ljudi su masovno krenuli da dijele ovu sliku, koja je za vrlo kratko vrijeme postala mnogo viralna.

Ova se terasa nalazi u jednom starijem naselju u predjelu periferije Beograda, a također ova terasa je smještena na prizemlju, međutim, zub vremena je počeo da nagriza tako da je počela na kraju da propada. Tako su se stanari ove zgrade dosjetili jedne jako zanimljive ideje, oni su tako postavili 2 manja stabla ispod same terase da ona skroz ne bi otpala. Još uvijek niko ne zna kako su oni došli na ovu ideju.

Ali, svaki slučajni prolaznik se zbuni, pa zastane i pogleda i shvati koliko smo mi zapravo zanimljiv narod koji se uvijek dosjeti neke jako neobične situacije da bi sebi spasili život ili u ovom slučaju terasi,. Šta vi mislite o ovoj ideji? Koja je vaša ocjena od 1 do 5?

Preporučeno