Luna Đogani je nakon pobjede u drugoj sezoni rijalitija „Zadruga“ postala jedna od najaktuelnijih ličnosti u našem regionu. Upravo iz tog razloga nije ni veliko čudo što se o njoj stalno piše u domaćim medijima. Svima je dosad manje više poznato da je time što je odnijela pobjedu, Luna zaradila ogromnu svotu novca koju je odlučila da iskoristi tako što je uložila u svoju karijeru koju pokušava izgraditi kao pjevačica, pa je objavila i svoju prvu pjesmu.

Nakon toga je odlučila i da određeni dio uloži u svoj izgled, pa je bila na operaciji uvećanja grudi koja je prošla u najboljem redu, a sada se Luna može pohvaliti mnogo bujnijim dekolteom nego što je to prije bio slučaj. Osim toga, ona je odlučila i da za taj novac obezbijedi sebi stan, a svi se slažu da je kupila zaista dobru nekretninu sa dobrom lokacijom, te da se neće pokajati zbog te investicije.

Kako god, sada ga je već Luna u potpunosti prilagodila sebi i svakom ukusu, a i ona kao i brojne druge dame, nije mogla a da za sebe ne obezbijedi ormar odgovarajuće veličine za sve njene odjevne predmete. Kada vidite nešto ovakvo sigurno se izgubite, ali Luni je on očigledno bio neophodan, čim je već napunjen.

Luna uglavnom najviše vremena provodi sa svojim dečkom, Markom Miljković koji praktično već i živi sa njom, a baš se pitamo gdje LUna čuva njegove stvari, te da li je on barem dobio jednu ladicu za sebe i sve svoje odjevne predmete.

Preporučeno
Loading..