Jedno od sredstava bez kojeg sigurno ne bismo mogli da zamislimo zivot kakav ga mi danas zivimo je u svakom slucaju automobil. Posebno ako ne zivite u centru grada, zaista malo gdje mozete dospjeti ukoliko ne vozite. Ipak, nije ni sve sto se tice automobila tako idealno, te se svi vozaci redovno muce s tim sto cijene gorica nenormalno rastu I sto za iste iznose dobijate puno manje goriva nego sto je to bilo prije deset godina.

Ipak, da stvar bude gora, I benzinske pumpe su pocele izgleda da varaju svoje klijente, a u nasem danasnjem clanku vam donosimo jedan video poslije kojeg vam nece biti dobro I zapitat cete se da li biste ikad shvatili da vas neko ovako zezne ili bi se oni na kraju I izvukli s tim, a vas bi sasvim jednostavno uspjeli da nasamare.

Naime, on je cekao da se spremnik napuni, a u jednom trenutku je izvukao pumpicu iz auta, te je mogao da vidi da iako se brojcanik I dalje vrti kao da gorivo tece kroz cijevi u rezervoar auta, da iz pistolja nije curilo gorivo uopste. Nevjerovatno, zar ne? Ko bi ikad pomislio da bi vam nesto ovakvo mogli da urade? Ipak, izgleda da je u danasnjem svijetu bas sve moguce. Upravo zbog toga vam donosimo ovaj clanak kao svojevrsno upozorenje da I vi uvijek budete oprezni sa takvim stvarima.

Kako god, mi bismo rado culi I vase misljenje, te da li smatrate da se ovakve stvari rade I na nasim prostorima.

Preporučeno
Loading..