Činjenica je da ako ste dio svijeta showbizza i estrade, da ćete se prije ili poslije uvjeriti u to da je izgled od velikog značaja na estradi. Naime, upravo iz tog razloga je i istina da većina estradnih pjevača i pjevačica na početku svoje karijere izgleda dosta drugačije, a onda kasnije, sami ili uz pomoć stilista, promijene svoj imidž koji im pomogne da se probiju na estradnoj sceni.

Naravno, uvijek tu bude i onih ekstremnijih slučajeva, koji su toliko odlučni u svojoj namjeri da uspiju, da se čak odluče podvrgnuti brojnim estetskim operacijama kako bi izmijenili svoj lični opis. Kakvu transformaciju su neki od njih napravili, ne biste mogli inače ni zamisliti, da na sreću i na njihovu žalost danas na internetu ne postoje slike pomoću kojih možete uporediti kako su to pojedini pjevači izgledali prije nego su skupili dovoljno novca da ulože u svoj izgled i kako to danas izgledaju.

Ova lica ćete sigurno da prepoznate, a baš se pitamo da li biste ih prepoznali i prije, dok nisu bili tako slavni širom našeg regiona. Rado bismo čuli i šta vi mislite inače o plastičnoj hirurgiji koja više nije taboo tema, te o kojoj se govori sve više, a i ona se razvija iz dana u dan.

Da li biste vi ikad mijenjali nešto na svom tijelu, a ako je odgovor potvrdan, otkrijte nam šta je to što se vama najmanje dopada na vašem tijelu!

Preporučeno
Loading..