Osim što svaki dan imamo priliku da pročitamo vijesti koje su povezane sa crnom hronikom, tako imamo i one koje nas mogu malo da i nasmiju, i da nam poprave dan. Te video snimke možete da pronađete na svim stranicama koje su namjenjene isključivo za takav ili za sličan sadržaj.

Tako vam donosimo jednu veoma zanimljivu priču i sigurno nećete moći ostati ravnodušni kada je pročitate i kada još pogledate video. Radi se o tome da kada su u Lučanima povjereni jedni vanredni lokalni izbori, upravo je jedan građanin ovog mjesta postao veliki hit na društvenim mrežama nakon svoje izjave. Prema riječima svih onih koji su gledali on je uspio da razbije monotoniju i to sa izjavom koju samo izbori mogu donijeti.

Tog je dana stigao predsjednik Aleksandar Vučić kako bi podržao svoje ljude iz partije SNS-a, a nakon toga je on iskoristio priliku i obišao je cijelo selo, ali i još nekoliko lokalnih sela, pa je došao u jedno koje se zove Kotraže. Sve televizijske ekipe su išle sa predsjednikom Vučićem kako bi ga snimili, a kada su došli u spomenuto selo, jedna od reportetki je ugledala čovjeka, pa je mu prišla i pitala fa koje je njegovo mišljenje povodm toga što je predsjednik došao u obilazak sela, ali i u njegovo selo.

Tada je njegov odgovor glasio, a bio je jako isrekn “boljeg nemamo”. To možete i sami da pogledate kako je izgledalo.. Koje je vaše mišljenje o predsjedniku Srbije, Aleksandru Vučiću, da li se slažete da je dosta toga on sam uradio za Srbiju 

Preporučeno